facebook twitter youtube linkedin
0516-851337  06-52473816

Algemene informatie

Historie

Bos Evenementen is ontstaan als een tapservicebedrijf voor reiniging en onderhoud van biertapinstallaties. In 2006 is afstand gedaan van de tapreiniging en is Bos Tapservice zich gaan richten op evenementenverhuur en biertechniek. Sindsdien maakt Bos Tapservice / Bos Evenementen jaarlijks een sterke groei door.

Bos Tapservice en Bos Evenementen

Sinds 2015 maakt Bos onderscheid in twee activiteiten:

  • Bos Tapservice: installatie, onderhoud, reparatie en onderdelenverkoop van biertapinstallaties
  • Bos Evenementen: totaalleverancier van particuliere en zakelijke evenementen

Diensten

Met vele jaren ervaring voorziet Bos Evenementen particulieren, gemeentes, bedrijven, horeca, instellingen, dorpsfeesten, bruiloften, festivals, beurzen en cateringbedrijven van alle benodigde evenementenmaterialen, dranken en apparatuur.  Van  biertaps, tenten, koelingen, verkoop van drank, toiletunits, heaters en aankleding tot stroomvoorzieningen en nog veel meer. Door een breed pakket van diensten, flexibiliteit, toewijding en aantrekkelijke prijzen kan Bos Evenementen u van dienst zijn bij al uw feesten en evenementen. Geen evenement is te groot of te klein!

Locatie

Bos Evenementen is sinds 1 november 2016 gevestigd aan de Vaart Noordzijde 2 in Appelscha. 

Transport en opbouw

Onze eigen transportafdeling verzorgt een correcte aflevering. Indien gewenst wordt voor elk evenement ook de opbouw door ons verzorgd. Van advies tot realisatie, Bos Evenementen levert maatwerk en kwaliteit.

Persoonlijke aanpak

Samen met u bespreken we uw wensen. Elke klant, of het nu gaat om een partij voor twintig personen of een evenement voor duizenden mensen, kan bij ons rekenen op persoonlijke aandacht.  Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. 

Graag verwelkomen we u voor een kennismaking om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

 

 

afbeelding afbeelding afbeelding