facebook twitter youtube linkedin
0516-851337  06-52473816

Bos Evenementen

Bos Evenementen is een totaalleverancier op het gebied van evenementenverhuur. We verzorgen onder andere bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, dorpsfeesten en festivals. Één aanspreekpunt en alles onder 1 dak. Van biertapverhuur, tapwagens, tenten, koelingen, meubilair en aankleding tot stroomvoorzieningen en nog veel meer. Door een breed pakket van diensten, flexibiliteit, toewijding en aantrekkelijke prijzen kan Bos Evenementen u van dienst zijn bij al uw feesten en evenementen. Geen evenement is te groot of te klein!

Laatste nieuws

Verkoop en onderhoud van biertapinstallaties

Catalogus

Bekijk ons volledig assortiment in onze online catalogus en vraag vandaag nog een offerte aan!

Bel mij

Laat hier uw gegevens achter, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen:

Bekijk hier ons promotiefilmpje

Nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in om onze nieuwsbrieven te ontvangen en zo op de hoogte te blijven van onze nieuwste producten en diensten!


Recensies

Zie hier welke klanten u voorgingen en hun ervaringen met Bos Evenementen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe klanten door ons verzorgde evenementen hebben ervaren. Wilt u zelf een recensie achterlaten? Ook dit kan hier. Aan de hand van uw recensies kunnen wij blijven verbeteren!


Topfeest? Laat Peter Bos Evenementen komen!
Beoordeling: beoordeling
Wij hebben thuis met ons gezin een feest gehouden en alles uitbesteed aan Peter Bos Evenementen. Het overleg vooraf en de uitvoering was top. Alle lof voor het opbouw/opruim personeel, de bediening op het feest zelf en de kwaliteit van de catering. Met minimaal overleg is een maximaal resultaat bereikt: een prachtig feest waar ons gezin én vele gasten glimlachend op terugkijken. Tip: Vraag Peter naar zijn 'tips en tops' voor een super feest en doe het gewoon. Hij heeft er kijk op ! Cor en Anita
Anita Blankvoort